Tuotteet hakusanalla sisilialainen kultasiemen (9)

Fenkolinsiemenet - HoReCa

Fenkolinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemeniä on pitkään lisätty lähes kaikkiin suolaliuoksiin ja säilykkeisiin. Suolakurkkujen ja etikkakurkujen kanssa käytetään kokonaisia tillin varsia siemenineen, kun taas hapankaalissa käytetään vain siemeniä. Tillinsiemenet sopivat hyvin liha- ja kalaruokiin, mihin tahansa kasvishöystöön, ja erityisesti herne-, papu- ja linssiruokiin. Käyttö Kastikkeet, keitot, säilöntä, liharuokien valmistus, siipikarjaruoat, lisukkeet. Maku Mausteinen Ravintoarvo 100 g kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Korianterinsiemenet - Pilkotut korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet - Pilkotut korianterinsiemenet

Laatuindikaattorit: Alkuperä Venäjä •Puhdistus: ei alle 96% •Kosteus: alle 10% •Väri: Kulta-Ruskea •Aina tuore korianteri, vuoden sadonkorjuu Pakkaus: 25 kg säkit Toimitusehdot: CIF, CFR, FOB, FCA Toimitus satamasta: Novorossiyskin satama Maksuehto: TT, 20% ennakkomaksu ja loppu 80% lähetysasiakirjojen skannauksen jälkeen MOQ (minimitoimitusmäärä): 1x40ft = 22 metristä tonnia
Korianteri - Öljysiemenet

Korianteri - Öljysiemenet

Korianteriä käytetään mausteena ruoanlaitossa sekä miellyttävän aromin antamiseen parfyymeissä, kosmetiikassa ja saippuan valmistuksessa. Kasvi on hyvä hunajakasvi. Sitä käytetään laajalti mausteena makujen lisäämiseen ja vahvistamiseen makkaroissa, juustossa, säilykkeissä, suolatuissa vihanneksissa ja likööreissä, sekä Borodino-leivän leivonnassa, makeisissa ja kulinaarisissa tuotteissa, samoin kuin tiettyjen olut- ja liköörityyppien valmistuksessa (Saksassa). Eteeristä öljyä saadaan hedelmistä, jota käytetään linalyyli-asetaatin, sitralin ja muiden aromiaineiden synteesiin, joita käytetään parfyymeissä ja kosmetiikassa antamaan tuoksu tuotteille, kuten kielo, orvokki, ruusu, bergamotti, lilja, sitruuna jne. Eteeristä öljyä käytetään teknologiassa, saippuan valmistuksessa ja tekstiiliteollisuudessa. Eteerisen öljyn tislaamisen jälkeen uutetaan rasvaöljy, jota käytetään saippuateollisuudessa ja öljyhapon tuotannossa.
Kuorittuja mäntysiemeniä - Mäntyjen siementen ydin

Kuorittuja mäntysiemeniä - Mäntyjen siementen ydin

Siberia Gold -tehtaamme muuttaa mäntysiemeniä ytimiin. Vientimme tuoreita mäntyjä. Voimme tarjota tyhjöpakattuja kuorittuja mäntyjä varastosta Venäjällä ja varastosta Saksassa.
Tillinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemenet - HoReCa

Rooman valtakunnassa palkittiin erinomaisia gladiaattoreita tillin varsista ja oksista valmistetulla seppeleellä. Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen ja toisen lounaan valmistamiseen. Käytetään Lämpimiin ja kylmiin kastikkeisiin, keittoihin, liharuokiin, siipikarjaruokiin, kalaruokiin, munaruokiin sekä säilöntään. Maku Kipeä ruoho Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Aniksen siemen

Aniksen siemen

Anisensiemenet - mauste, joka tuotiin Eurooppaan varhaisella keskiajalla ja sai nopeasti suosiota ruoanlaitossa. Papit ja parantajat muinaisissa sivilisaatioissa arvostivat aniksen siemeniä - joiden parantavia ominaisuuksia kutsuttiin joskus ihmeiksi. Ruoanlaitossa käytetään aniksen kaikkia osia kaikissa mahdollisissa muodoissa. Anisensiemeniä lisätään marinadiin antamaan sille kirkasta makua. Jos sekoitat niitä laakerinlehtien ja kanelin kanssa, saat erinomaisen kotitekoisen mausteen kylmille liharuuille. Proteiinit (g / 100g): 18,0 Rasvat (g / 100g): 16,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 35,0 Energiarvo (kcal / 100g): 360,0
Punainen Hirssi - Viljat

Punainen Hirssi - Viljat

Millet on yksi vanhimmista viljellyistä kasveista Euraasiassa. Milletiä alettiin viljellä noin 7000 vuotta sitten, ja se on arvokas viljakasvi. Viljaa (jota kutsutaan milleteksi) käytetään keittojen, murojen ja muiden kulinaaristen tuotteiden valmistamiseen; se on arvokasta rehua siipikarjalle. Kasvukausi on 60–120 päivää. Kasvi on lämpöä rakastava ja kestävä kuivuudelle sekä maaperän suolaantumiselle, mutta se ei kestä happamia maita. Saanto on 1417 sentneriä hehtaarilta. Olkea ja vihreää massaa käytetään karjan rehuna. Venäjällä sitä viljellään pääasiassa Volgan ja Keski Mustan maan alueen kuivilla alueilla. Virtuaalisesti gluteeniton, joten sitä voidaan suositella keliakiaa sairastaville, joka on synnynnäinen sairaus, joka johtuu proteiini-intoleranssista joihinkin viljakasveihin. Millet stimuloi veren muodostumista. Millet-puuroa suositellaan hypertensioon ja sydän- ja verisuonisairauksiin.
Valkosipulimerisuola

Valkosipulimerisuola

Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen, toisen lounasruoan valmistamiseen. Proteiinit (g / 100g): 9,5 Rasvat (g / 100g): 0,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 3,0 Energiarvo (kcal / 100g): 50
Safflower - Öljysiemenet

Safflower - Öljysiemenet

Kehäkukka – muinainen öljy- ja väriainekasvi. Sitä käytetään öljysiemenenä, ja öljyä käytetään margariinin valmistuksessa. Kehäkukasta valmistetuissa tuotteissa kehäkukkaöljyä arvostetaan erityisesti kosmetologiassa. Se on kyllästetty linolihapolla (noin 80%), jota ei synny kehossa. Linolihappo antaa joustavuutta verisuonille, säätelee kehon tärkeitä prosesseja, sillä on kosteuttava vaikutus ja korkea läpäisevyyskyky. Kehäkukkaöljyllä on pehmentävä, vahvistava ja ravitseva vaikutus ihoon, se normalisoi solutoimintoja, parantaa verenkiertoa, sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus sekä korkea vedenpidätys- ja kosteuden säätelykyky. Lisäksi kehäkukkaöljyn väri toimii aktiivisena kuljettajana muille kosmetiikan komponenteille syvempiin ihokerroksiin.